در این پست قصد داریم نحوه ویرایش استایل در نرم افزار اندنوت را به شما عزیزان آموزش دهیم. برای نوشتن مقاله ISI یا پایان نامه ناگذیر به انتخاب یک استایل برای اندنوت هستیم. استایل مورد نیاز برای اندنوت در پایان نامه را معمولا دانشگاهها تعیین میکنند. استایل مورد نیاز مقاله را نیز ژورنال مشخص میکند. در صورتی که استایل خاصی از طرف دانشگاه یا ژورنال مشخص نشده باشد از استایلهای متداول استفاده کنید. استایل نحوه نمایش مراجع را تعیین میکند. استایل اندنوت نحوه نمایش ارجاع در متن (سایتیشن) و همچنین در لیست انتهایی را مشخص میکند.
ارسال سفارش ترجمهمطالب مرتبط
- آموزش کار با اندنوت- بخش 1
- آموزش کار با اندنوت- بخش 2
- ترجمه تخصصی مقاله؛ افعال مدال (modal)
- ترفندهای مث تایپ (mathtype)؛ اضافه کردن کلیدهای میانبر پرکاربرد
- خطا در مث تایپ؛ تبدیل شدن معادلات مث تایپ به شکل در ورد
ویرایش استایل اندنوت
گاهی اوقات ممکن است استایل مورد نظر کاملا مطابق با خواستههای دانشگاه یا ژورنال نباشد. در این صورت مجبور خواهید بود تا نزدیکترین استایل را طوری ویرایش کنید تا مطابق با نیاز شما شود.
منظور از ویرایش استایل اندنوت چیست؟
استایل در اندنوت دارای مشخصههای فراوانی است که تقریبا همه رفتار مراجع در متن مقاله یا پایان نامه را کنترل میکند. در یکی از پستهای قبلی درباره ویرایش جزئی یک استایل توضیحاتی را ارائه دادهایم. همانطور که در شکل پایین مشاهده میکنید مشخصههای قابل ویرایش برای یک استایل بسیار زیاد هستند.

برای رسیدن به پنجره ویرایش تنظیمات هر استایل باید از منوی Edit و گزینه Output styles گزینه Open style manager را انتخاب کنید. سپس استایل موردنظرتان را انتخاب و گزینه Edit را کلیک کنید. توجه داشته باشید که شما نمیتوانید استایلهای اندنوت را تغییر دهید. بنابراین بعد از اعمال تغییرات باید استایل جدید را با نام دیگری ذخیره کنید.
با توجه به شکل بالا هر استایل بخشهای مختلفی دارد که میتوان آنها را جداگانه تنظیم کرد. به عنوان مثال قسمت citation مربوط به ارجاع در متن مقاله است. برخی از زیر مجموعههای بخشهای مختلف مشابه هستند. به عنوان مثال Author List، Author Names و Template در سه تای آنها مشترک هستند. شاید بتوان گفت مهمترین گزینه template است که در واقع نحوه نمایش مراجع در قسمتهای مختلف را مشخص میکند.
تنظیمات سایتشن در یک استایل (citation)
تمامی تنظیمات گفتهشده در این بخش مربوط به سایتیشن در متن است و تاثیر بر لیست انتهایی ندارد. تنظیمات لیست انتهایی در ادامه گفته شده است.
تمپلیت یا قالب سایتیشن در اندنوت
به عنوان مثال در قسمت template مربوط به سایتیشن میتوانید نحوه نمایش مرجع در داخل متن را مشاهد کنید (شکل پایین).

توجه کنید که bibliography number در واقع شماره آن رفرنس در مقاله یا پایان نامه شما است. این عدد در داخل پرانتز قرار دارد. یعنی سایتشن رفرنس 31 در متن بصورت “(31)” نشان داده خواهد شد. همانطور که در یکی از پستها آموزش دادیم با تغییر پرانتز به براکت میتوانید سایتیشن را بصورت “[31]” تغییر دهید.
به بیان دیگر هر چیزی که در قسمت تمپلیت مشاهده میکنید در داخل متن دیده خواهد شد. با این تفاوت که بجای متغیرها، مثل شماره رفرنس، مقدار آن نشان داده خواهد شد.
همچنین میتوانید برای اضافه کردن یا تغییر یک پارامتر از گزینه Insert field استفاده کنید. توجه کنید که باید فاصلهها و علائم سجاوندی (نقطه، ویرگول و غیره) را همینجا رعایت کنید.
ضمنا برای استایل موردنظر یک گزینه دیگر نیز برای سایتیشن موجود است که آن هم “مولف (شماره رفرنس)” است.
ارسال سفارش ترجمهلیست نام مولفان در سایتیشن اندنوت
در سایتشن میتوانید نحوه نمایش نام مولفان (Author Name) و نحوه لیستکردن (Author Lists) آنها را مشخص کنید. تنظیمات این بخش بسیار مشابه با همین بخشها در bibliography است که در ادامه توضیح خواهیم داد.
تنظیمات لیست انتهایی مراجع در یک استایل (bibliography)
در این قسمت مشخصات لیست انتهایی مراجع را میتوانید با توجه به نیاز تغییر دهید. چند مورد از پرکابردترینها را با هم بررسی میکنیم.
تمپلیت یا قالب لیست رفرنس
در شکل پایین میتوانید تمپلیت یا قالب برای bibliography (لیست انتهایی) را مشاهده کنید. متغیرها بصورت پارامتر (مانند اسم مولفان author و یا عنوان مقاله title) وارد شدهاند به اضافه فاصلهها و علائم سجاوندی. همچنین یکسری کارکتر خاص نیز به چشم میخورند که در ادامه به توضیح آنها میپردازیم.

نوع رفرنس مشخصشده، journal article است که مربوط به مقاله ISI می باشد. ضمنا اگر نوع رفرنس مورد نظرتان را پیدا نکردید میتوانید از گزینه Reference types آن را بیابید.
شما هر تغییری را میتوانید در اینجا اعمال کنید. مثلا میتوانید جای نام مولفان و عنوان مقاله را تغییر دهید. یا مثلا عدد سال را درون یک پرانتز قرار دهید.
توجه کنید برای متغیر یا همان فیلد از املای درست آنها استفاده کنید. برای اطمینان از صحت این کار از گزینه Insert field استفاده کنید.
ضمنا چند گزینه (فیلد) بی نام (custom 1 …) نیز برای موارد پیشبینی نشده در نظر گرفته شده است. میتوانید این فیلدها را به هر شکل استفاده کنید.
دقت داشته باشید که باید مقادیر آنها را بصورت دستی در اطلاعات رفرنس وارد کنید. زیرا این فیلدها با ایمپورت کردن فایل مرجع (.ris و غیره) تکمیل نمیشوند.
لیست نام مولفان در bibliography اندنوت
یکی دیگر از فیلدهای پرکاربرد لیست نام مولفان (Author lists) است. این گزینه نحوه نمایش نام مولفان مقالات و به طور کلی مراجع در لیست انتهایی مراجع را تنظیم میکند.
جداکنندهها همانطور که از نامشان پیداست بین اسم مولفان قرار میگیرند. در صورتی که مراجع به فارسی نوشته میشوند باید از ویرگول فارسی، و “و” بجای and استفاده کرد. در شکل زیر میتوانید محل این فیلدها را مشاهده کنید.

در قسمت پایینتر شکل بالا میتوانید نحوه نمایش نام مولفان پرتعداد در لیست انتهایی مراجع را مشخص کنید.
گزینه اول
گزینه اول list all author names است. با انتخاب این گزینه نام تمامی مولفان نمایش داده خواهد شد.
گزینه دوم
در گزینه دوم میتوانید تعداد نامهای قابل نمایش (عدد دوم) را مشخص کنید. در عدد اول مشخص میکنید با چه تعداد مولف این گزینه فعال شود. نام مولفان بعد از “عدد دوم” بصورت مخفف (et al.) نمایش داده میشود. در شکل نشان داده شده در صورتی که تعداد مولفان 3 یا بیشتر باشند تنها نام 2 مولف اول کامل درج میشود.
گزینه سوم
این گزینه تقریبا مشابه گزینه دوم است. اگر مولفان بیشتر از 8 نفر بودند فقط نام 6 تای اول را درج میکند. این اعداد قابل تغییر نیستند. سپس مولفان بعدی را بصورت نقطهچین (قابل تغییر) نمایش میدهد. این گزینه همچنین نام مولف آخر را نمایش میدهد.
قسمت سوم از این فیلد را بهتر است تغییر ندهید. این گزینه تعیین میکند که نام نویسندگان مقاله در صورت تکراری بودن باز هم درج شوند.
نام مولفان در bibliography اندنوت (Author Name)
در این قسمت میتوانید نحوه نمایش هر اسم را مشخص کنید. گزینههای پیش رو بر اساس فامیلی یا اسم کوچک مولفان دستهبندی شدهاند.
توجه: تمامی تغییرات در زیرمجموعههای bibliography هر استایل مربوط به لیست انتهایی مراجع در مقاله یا پایاننامه خواهد بود.
ارسال سفارش ترجمهنحوه چینش رفرنس ها در لیست انتهایی (Sort Order)
یکی دیگر از قابلیتهای هر استایل در اندنوت مشخص کردن نحوه چینش (Sort Order) رفرنسها در لیست انتهایی مراجع است. به بیان دیگر میتوان چینش را براساس ترتیب ظاهر شدن مراجع در متن، حروف الفبا و موارد دیگر انجام داد.

گزینه اول چینش رفرنسها براساس ترتیب نمایش آنها در متن است. توجه کنید در صورتی که از شماره رفرنس جهت سایتیشن -مثلا [3]- استفاده میکنید تنها با انتخاب همین گزینه ترتیب اعداد رفرنسها در متن مرتب خواهد بود.
در صورتی که چینش براساس نام مولف (حروف الفبا) باشد ممکن است اولین رفرنس در متن شمارهای غیر از 1 را بگیرد. زیرا آن رفرنس براساس الفبا مرتب شده است. معیار شمارهگذاری جایگاه رفرنس در لیست انتهایی است.
گزینههای بعدی همگی بر اساس نام مولفان و حروف الفبا است.
توجه: گزینههایی که بعد از نام مولف با علامت + درج شدهاند به منظور اولویتهای بعدی دستهبندی هستند. به عنوان مثال اگر دو رفرنس یک مولف داشته باشند براساس سال یا عنوان (Author + title) مرتب میشوند.
علائم استفاده شده در تمپلیتهای اندنوت
همانطور که در تمپلیتها مشاهده کردهاید مابین متغیرهای اندنوت (مانند نام مولف و غیره) یک سری علامت استفاده شدهاند. البته علائم سجاوندی مانند ویرگول، نقطه، و غیره نیز هستند که مورد استفاده آنها مشخص است. اما علائمی مانند توان در ریاضی نیز استفاده شدهاند. این علائم معنی و مورد استفاده خاص خود را دارند. در ادامه این علائم را توضیح دادهایم.
این علائم را از گزینه insert field نیز میتوانید در محل نشانگر تایپ، وارد کنید.
End of Paragraph
علامت این گزینه ¶ است. از این علامت برای شکست خط استفاده میشود. این علامت به معنی پایان یک پاراگراف و آغاز از خط جدید است.
Tab
علامت این گزینه → است. این گزینه همانطور که از نام آن پیداست یک فاصله تب در متن ایجاد میکند. میزان این فاصله بر اساس تنظیمات ورد است. اگرچه میتوان این مورد را در خود اندنوت نیز تنظیم کرد.
Singular/Plural
علامت این گزینه ^ است. این گزینه برای انتخاب خودکار بین دو حالت جمع و مفرد است. به عنوان مثال در تمپلیت کتاب (غیر از استایل ونکور) گزینه p.^pp. وجود دارد. این گزینه نشان میدهد که اگر یک صفحه کتاب مدنظر بود از p. استفاده شود و اگر چند صفحه مدنظر بود از pp. استفاده شود. این موضوع با توجه به مقدار فیلد صفحه به طور خودکار مشخص میشود.
نشانگر خود متن
علامت این گزینه ` است. هرگاه کلمهای بین این دو گزینه قرار گیرد خود آن کلمه عینا وارد متن یا لیست میشود. پارمترهایی که بین این دو علامت نیستند مقدار آنها وارد متن میشود.
Link adjacent text
علامت این گزینه ♦ است. این گزینه دو متن را به یکدیگر متصل میکند. تقریبا مانند خط فاصله عمل میکند. عبارت قبل خود را به عبارت بعد از خود وصل میکند. در صورتی که فیلد بعد از آن خالی باشد (اطلاعاتی در دسترس نباشد) متن قبل خود را به فیلد بعد از آن متصل میکند.
Forced separation
علامت این گزینه | است. این کارکتر اتصال معمولی بین یک فیلد و متن بعد از آن را از بین میبرد. اگر از این گزینه استفاده نشود علامت سجاوندی بعد از فیلد (مثلا نقطه ویرگول) در صورتی که آن فیلد خالی باشد حذف میشود. اما با استفاده از جداساز اجباری میتوان نقطه ویرگول را حتی بعد از حذف فیلد نگه داشت. البته باید از یک link adjacent text استفاده کرد تا نقطه ویرگول به فیلد قبلی متصل بماند.
در کل شاید استفاده از این علائم کمی دشوار بنظر بیاید اما میتوانید از تمپلیت خود استایل برای این کار کمک بگیرید.
ارسال سفارش ترجمهنظرات و مشکلات خود در زمینه کار با اندنوت را با ما از طریق کامنت در میان بگذارید و در اسرع وقت پاسخ خود را دریافت کنید.
من مطلبتون در مورد اضافه کردن in Persian به بعضی رفرنس های پایانی خوندم..اما کامل متوجه نشدم. اینکه آیا میشه من همه رفرنس های فارسی و لاتین رو بذارم، بعد در آخر اونهایی که فارسی هست رو کلمه in Persian رو بصورت غیردستی، یعنی با دادن یک کد انجام بدم. یا باید یک قالب جداگانه قبل از نوشتن رفرنس های فارسی درست کنم و بعد رفرنس دهی کنم ؟
2 کار می توان انجام داد:
1-
باید در همون استایل مورد استفاده یک نوع از رفرنس رو برای مقالات فارسی انتخاب کنید که با journal article متفاوت باشد برای اینکه بتونید بعدا آن را تغییر بدید و تغییری در رفرنس های انگلیسی رخ ندهد. اگر این روش را انتخاب کردید باید template مربوط به این نوع از رفرنس را که برای مراجع فارسی انتخاب کردید طوری تغییر دهید که مطابق با مقالات انگلیسی باشد به اضافه کلمه in persian در انتهای آن. پیشنهاد میکنم کل template مربوط به journal article رو برای نوع جدید رفرنس کپی کنید سپس کلمه in persian رو به انتهای آن اضافه کنید.
2-
راه دوم شاید حتی آسانتر باشد. می توانید برای تمامی مقالات از نوع رفرنس journal article استفاده کنید سپس یکی از فیلدهای بلااستفاده این رفرنس را مثل short title به انتهای template رفرنس اضافه کنید (باید استایل را ویرایش کنید و در تمپلیت bibliography این فیلد را به انتهای journal article اضافه کنید). هنگامی که رفرنس های فارسی را در اندنوت وارد کردید فیلد short title را با کلمه in persian پر کنید.
سلام
سپاس فراوان از سایت خوب و اطلاعات دقیقی که گذاشتین.
موفق باشید
سلام
ممنون. امیدوارم مفید بوده باشه
سلام چطوری میشه نگارش اسم نویسندگان خارجی در متن به صورت فارسی آورده بشه و در لیست انتهایی به همون زبان انگلیسی نوشته بشه؟ یعنی در متن باشه مثلا(ویکتوریا و همکاران، 2010) اما در انتها به همون انگلیسی باشه؟
سلام وقت بخیر
معمولا این نوع رفرنس دهی متداول نیست اما اگر حتما باید این کار را انجام دهید مستقیما در اندنوت کاری نمی توان انجام داد. چون اسم نویسندگان را مستقیما از کتابخانه اندنوت برمی دارد (اسم یا فارسی هست یا انگلیسی). اما از آنجایی که در این نوع استایل ترتیب رفرنس ها درون متن تاثیری در ترتیب لیست انتهایی ندارد می توانید اسم نویسندگان را بصورت دستی وارد کنید و citation استایل را طوری تغییر دهید که فقط سال را نمایش دهد. برای تغییر استایل توضیحات همین پست را مطالعه فرمایید. برای این کار هم باید در قسمت template مربوط به citation استایل مورد نظرتون فقط گزینه year را نگه دارید و بقیه را پاک کنید.
سلام، من وقتی استایل سایتیشن رو تغییر میدهم برخی از سایتیشن ها به صورت فرمت قبلی یاقی میمانند، کل رفرنس ها رو پاک کردم و دوباره آبدیت کردم ولی مشکل حل نشد متاسفانه! ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام وقت بخیر
به صورت پیش فرض نباید چنین مشکلی وجود داشته باشد:
1- حتما در یک فایل ورد سالم و جدید امتحان کنید تا از صحت فایل ورد مطمئن شوید.
2- گزینه instant formatting بروی on باشد.
3-استایل باید در ورد تغییر کند و نه در اندنوت.
ممنون از پاسخ سریعتون
در یک ورد دیگر کپی کردم ولی متاسفانه مشکل حل نشد!
استایل را در ورد تغییر میدهم و گزینه instant formatting روشن می باشد
خواهش میکنم. در یک فایل ورد جدید تغییر استایل را بررسی کنید. چیزی را به آنجا کپی نکنید.
سلام وقتتون بخیر
من مشکل را پیدا کردم ولی نمیدونم چطور حلش کنم! من در لایبری که دارم کل رفرنس ها مثلا 24 عدد هست ولی گروهی که مربوط به مقاله من میشه مثلا 15 عدد بیشتر نیست با اینکه تمام آن 24 عدد رفرنس های مقاله من هستن، و وقتی استایل را تغییر میدهم فقط آن 15 عدد تغییر میکنند. حالا سوالم اینه که چطور این مشکل رو برطرف کنم؟
منظورتون رو بهتر توضیح بدید! منظورتون از گروه چی هست؟
سلام ممنون از توضیحات خوبتون
من میخواستم اسم چهار نویسنده اول نمایش داده بشه و بقیه ش et all بخوره.
تو تنظیمات بیبلوگرافی و سایتشن طبق توضیحات تنظیماتو اعمال میکنم اما اعمال نمیشه و تغییری تو وورد ایجاد نمیشه
اخرش که میخوام از تنظیمات خارج شم سیوش میکنم اما فایده نداره
لطفا بگید مشکل کجاست
سلام خواهش میکنم
اگر همه موارد را رعایت میکنید باید فایل را بررسی کرد تا مشکل را برطرف کرد. در صورت تمایل فایل ورد را به همراه کتابخانه اندنوت به ایمیل سایت ارسال کنید.
سلام خوبین من میخوام یک استایل رو توی اندنوت تغییر بدم ولی هرکاری میکنم تغییرات ذخیره نمیشه
سلام وقت بخیر
پس از اعمال تغییرات باید آنها را از طریق منوی File ذخیره کنید. منوی اصلی در نرم افزار اندنوت ثابت است و با توجه به نوع پنجره باز شده تغییری نمی کند.
سلام
ممنون از سایت خوبتون
لطفا بفرمایید چطور میتونم DOI و PMID در انتهای رفرنس ها بیاد. با اینکه در اندنوت وارد شده ولی در قسمت رفرنس ها نمیاد.
ممنون از شما
سلام خیلی ممنونم
مطابق توضیحات همین پست باید تنظیمات template در bibliography (تنظیمات لیست پایانی مراجع) استایل رو تغییر بدهید و مثلا برای رفرنس نوع journal article فیلد doi را نیز در جای مناسب که معمولا در انتهای مشخصات رفرنس (بعد از تعداد صفحات pages) است اضافه کنید. حتما از جداکننده های ویرگول نیز استفاده کنید. همین موضوع برای PMID نیز صدق میکند. البته توجه داشته باشید وقتی فایل رفرنس را در اندنوت ایمپورت کردید این اطلاعات را داشته باشد.
سلام و ممنون از توضیحات خوبتون.
ممکنه راهنمایی کنید چطور میتونم بعد از نام ژورنال نقطه ویرگول قرار بدم؟. در رفرنس های من بلافاصله بعد ژورنال سال اومده بدون نقطه.
سلام خواهش میکنم
باید مطابق با توضیحات همین پست وارد تنطیمات استایل بشوید و template در bibliography را اصلاح کنید. به عنوان مثال در این قسمت برای رفرنس نوع journal article بعد از کلمه journal و خط عمود کنار آن یک نقطه ویرگول قرار دهید.
با سلام
لطفا در مورد مراجع موجود فارسی در کنار مراجع انگلیسی در اندنوت و تنظیم فونت و راست چین کردن آنها توضیح بفرمایید.
سلام وقت بخیر
در مورد فونت کار چندانی نمی توان انجام داد مگر اینکه در پایان فونت مراجع فارسی را در ورد تغییر دهید.
اما برای چپ چین کردن رفرنس ها میتوانید چند تای آنها را در لیست انتهای پایان نامه انتخاب کنید (بعد از این چند مرجع وارد متن شدند) و سپس در ورد چینش آنها را تنظیم کنید. در پایان همانطور که نشانگر ماوس بروی رفرنس ها است لیست کل استایل های ورد را بیاورید. یک استایل به نام Endnote bibliography باید انتخاب شده باشد. روی آن راست کلیک کنید و گزینه اول را بزنید. اگرچه چون رفرنس های شما به دو زبان هست باید تعداد زبان بیشتری را اولویت قرار دهید و بقیه را دوباره دستی تنظیم کنید. بهتر است در آخرین مرحله این کار را انجام دهید.
سلام دوتاپرانتز پشت هم میفتن داخل ورد چطور میشه اصلاحشون کرد ؟
سلام وقت بخیر
زبان متن شما احتمالا باید فارسی باشد. تحت هر نوع شرایط چپ چین یا راست چین بودن متن نباید چنین مشکلی پیش بیاید. بهتر است template در citation در تنظیمات استایل را بررسی کنید. پرانتزها باید در دو طرف Bibliography number قرار داشته باشند.
سلام ممنون از سايت خوبتون
يه استايل رو ميخوام ويرايش كنم وبا ويرايشش doi ها حذف ميشود
چه گزينه هايي رو بزنم كه doi رفرنس ها رو وارد كنه؟
نام مجلات هم بايد در ويرايش مخفف بشه كه وقتي ويرايش ميكنم رو بعضي رفرنسها اعمال ميشه و همه رو مخفف نميكنه، براي اين چه گزينه اي بزنم؟
نام مجلات ايتاليك هم بايد بشه چه گزينه اي بزنم؟ خيلي لطف ميكنيد راهنمايي كنيد
سلام وقت بخیر
در مورد doi باید تمپلیت bibliography رو بررسی کنید که آیا گزینه doi دز رفرنس تایپ مورد نظرتون هست یا نه. معمولا رفرنس تایپ journal article پرکاربردترین هست که doi دارد. اگر هم نبود فیلد doi را در انتهای تمپلیت journal article با استفاده از گزینه insert field اضافه کنید.
برای اینکه مخفف ژورنال ها درج شود باید طبق پست زیر عمل کنید:
https://www.tarjolate.com/2020/11/%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d9%81%d8%a7%d8%af%d9%87-%d8%a7%d8%b2-%d9%85%d8%ae%d9%81%d9%81-%d8%b1%d9%81%d8%b1%d9%86%d8%b3-%d9%87%d8%a7-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%86%d8%af%d9%86%d9%88%d8%aa/
برای اینکه ژورنال ها ایتالیک باشند کافیست کلمه journal در تمپلیت journal article را انتخاب و ایتالیک کنید.
سلام يه دنيا ممنونم
فقط بعضي رفرنس ها doi ندارند انهارا رو چكاركنم؟ دوباره بايد وارد كنم؟
خواهش میکنم
می توانید DOI آن رفرنس ها را از سایت ناشر کپی کرده و قسمت مشخصات هر رفرنس بصورت دستی وارد کنید و کتابخانه اندنوت را save کنید در پایان. مشخصات هر رفرنس را در صفحه اصلی اندنوت جایی که تمامی رفرنس های کتابخانه را مشاهده می کنید در سمت راست صفحه با انتخاب هر رفرنس نمایش دهید.
سلام ممنونم فقط یه سوال داشتم. من میخوام استایلم APA باشه ولی توی bibliography عدد با کروشه به ترتیب متن بزنه. این عدد رو چطوری باید بهش بگم؟
سلام وقت بخیر
به قسمت تنطیمات استایل بروید و در بخش template از bibliography در زیر قسمت start each reference with با استفاده از گزینه insert field گزینه bibliography number را وارد کنید. سپس دو کروشه دو طرف آن تایپ کنید
در پایان استایل را با نام دیگری ذخیره کنید.
عاالی بود توضیحات سپاسگزارم
سلام وقت بخیر
خواهش میکنم. موفق باشید
سلام بسیار ممنونم از راهنمایی های خوبتون خدا خیرتون بده
من یه مرجع دارم به صورت[4-1]. در قسمت Bibliography و sort order گزینه اول یعنی order of appearance v رو زدم. ولی این چهار تا مرجع را خطا میگیرد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام خواهش میکنم
منظورتون از خطا رو بیشتر توضیح بدید.
سلام بسیار ممنونم از راهنمایی های خوبتون خدا خیرتون بده
من یه مرجع دارم به صورت[4-1]. در قسمت Bibliography و sort order گزینه اول یعنی order of appearance v رو زدم. ولی این چهار تا مرجع را خطا میگیرد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام خواهش میکنم
منظورتون از خطا رو بیشتر توضیح بدید.
سلام وقت بخیر ممنون از راهنمایی هاتون
چطور میشه در Bibliography بین شماره مرجع و نام نویسنده فاصله ایجاد کرد؟
سلام وقت بخیر
در قسمت تنظیمات استایل وارد قسمت layout از bibliography شوید. ماوس را پس از عبارت bibliography number قرار دهید و سپس از طریق گزینه insert field یک tab وارد کنید.
سلام ممنونم
چطور میشه علامت بین چند مرجع را در متن تنظیم نمود؟ مثلا به صورت [1، 2 و 4] باشد؟
بهتر بود استایل مورد استفاده را نیز درج می کردید اما این سبک رفرنس دهی معمولا وجود ندارد. اندنوت تنها یک جداکننده بین مراجع را می پذیرد (ویرگول یا هر حرفی). ضمنا برای مراجع پشت سر هم نیز از خط تیره استفاده می کند.
سلام استایلم APA هست ولی بین اعداد ؛ میندازه. مثلا [1 ؛ 2 ؛ 4]
سلام وقت بخیر
از قسمت تنظیمات استایل وارد گزینه template از زیر مجموعه citation شوید. در پایین صفحه در جلوی عبارت multiple citation separator بجای ; ویرگول قرار دهید. سپس در قسمت numbering از citation نیز گزینه اول را تیک بزنید. با این کار شماره رفرنس هایی که پشت سر هم هستند را بصورت بازه (مثلا 1-3) نشان می دهد. اگرچه پیش فرض APA نام نویسنده و سال است.
سلام من می خواستم در قسمت لینک سایتیشن و ایجاد هایپرلینک قسمت اندرلاینش نباشه ولی رنگ آبیش حفظ بشه از کدوم مسیر باید رفت؟ اینجا یک گزینه تیک اندرلاین و تغییر رنگ داره که هر دو باهم هس. مرسی
سلام وقت بخیر
اگر رنگ آبی را میخواهید باشد بدون آندرلاین بعد از اولین ارجاع در متن استایل سایتیشن شما به hyperlink در ورد تغییر می کند. استایل ورد را مطابق با نیاز خود ویرایش کنید.
با سلام
بسیار مفید و آموزنده بود
بی نهایت متشکرم
سلام وقت بخیر
خیلی ممنون
موفق و پیروی باشید
سلام توضیحات عالیه من توی متن پایان نامه می خوام فقط شماره رفرنس بیافته .قبلا اوکی بود الان بهم ریخته و رفرنس های جدید با اسم مویسنده و سال می یاد وقتی توی تمپلت فقط شماره که توی آموزشهاتونم عکسش
هست رو می زنم بعدش بلد نیستم چطور سیوش کنم و خارج شم از صفحه ادیت . لطفا راهنمایی بفرمایین کارم خیلی گیره ممنونم
سلام وقت بخیر
بعد از انجام تنظیمات در اندنوت از منوی File گزینه save رو بزنید.
سلام
ممنون بابت اطلاعاتی که در سایت قرار میدید.
من برای پروپوزالم از اندنوت برای رفرنس دهی استفاده کردم ولی مشکلی که برام به وجود اومده اینه که رفرنس های فارسی در لیست پایانی بهم ریخته میشن و قابل خوندن نیستن چجوری باید اصلاحشون کنم؟
سلام وقت بخیر
منظورتون از بهم ریحته بودن چیست؟ دقیقا تشریح کنید.
مثلا وسط عنوان اسم نویسنده اومده بینشون از کلمه های انگلیسی استفاده شده شماره صفحه و مجله و اینا همش جابجاست
برای رفرنس های فارسی از چه استایلی استفاده می کنید؟ کتابخانه اندنوت برای مراجع فارسی به درستی ساخته شده است؟
از هر استایلی استفاده کردم این مشکلو داشت
متوجه منظورتون نمیشم
چطور باید برای مراجع فارسی کتابخانه ایجاد کنم؟
کتابخانه حدا لازم نیست. در همان کتابخانه اصلی آیا اطلاعات مراجع فارسی صحیح وارد شده است؟ اگرچه برای مراجع فارسی به دلخواه از یکی از انواع رفرنس دیگری در اندنوت استفاده کنید. این موضوع مکررا در پست های اندنوت سوال شده است. زیرا جدا کننده های نام نویسنده ها در حالت پیش فرض and است که باید برای مراجغ فارسی به “و” تغییر یابد.
سلام خسته نباشید
من میخوام تو ونکوور لیست انتهایی اعداد شماره گذاری رفرنس ها داخل کروشه باشن. مثلا:
[1]
[2] و …
چیکار باید بکنم
سلام وقت بخیر
وارد تنطبمات استایل شوید و در قسمت bibliography و در زیر قسمت layout عبارت bibliography number را داخل کروشه قرار دهید.
با عرض سلام و وقت بخیر
به تازگی وقتی با اندنوت رفرنس ها را وارد می کنم ترتیب رفرنس ها به هم میریزه، برای مثال وقتی رفرنس سوم را وارد می کنم به جای گرفتن شماره 3 به شماره 1 تغییر می کند و شماره رفرنس های قبلی به 2 و 3 تغییر می کند و در ادامه همین روند برای باقی رفرنس ها ادامه پیدا می کند و ترتیب شماره ها به هم میریزه. لازم به ذکر است که فقط هم در فایل های مورد نظرم این اتفاق میفته و وقتی در فایل جدیدی از word امتحان می کنم رفرنس ها به ترتیب وارد می شوند. اگر ممکن است راهنمایی کنید تا مشکل را برطرف کنم.
با تشکر
سلام وقت بخیز
در قسمت تنطیمات استایل ترتیب چینش لیست انتهایی مراجع را بررسی بفرمایید برای این کار در قسمت تنطیمات استایل در زیر قسمت bibliography و در قسمت sort order بررسی بفرمایید گزینه order of appearance تیک خورده باشد.
سلام من وقتی در ورد با استفاده از اندنوت رفرنس ها رو وارد می کنم شماره که میزنه میخوام فاصله ی شماره ها رو با متن رفرنس کم کنم و مدل شماره ها رو عوض کنم یا فوت شماره ها یا خود متن رو بزرگ یا کوچک کنم باید چیکار کنم؟؟
سلام وقت بخیر
در مورد تنظیمات فونت و سایز باید در داخل ورد این موارد را تنظیم کنید. پس از اولین رفرنس دهی، در استایل ورد یک استایل جدید اضافه می شود معمولا به نام endnote bibliography. این استایل را می توانید مطابق با سلیقه خود ویرایش کنید. در مورد تنظیم فاصله شماره رفرنس تا خود رفرنس باید در قسمت تنطیمات استایل اندنوت در زیر قسمت bibliography و layout بعد از عبارت reference number فیلد تب (یک فلش کوچک) را پاک کنید و با دکمه اسپیس یک فاصله قرار دهید.
با سلام و تشکر از سایت خوب شما
من برای رفرنس نویسی به روش APA وقتی منابع انگلیسی رو وارد میکنم همه چیز درست هست ولی زمانی که منابع انگلیسی و فارسی رو همزمان میخوام استفاده کنم مشکل زیر پیش میاد:
(Yu et al., 2020; 26)
برای منابع فارسی مشکل پیش میاد
(ثناگردربانی, رفیعیان, حنایی, & منصفی پراپری, 1396; 561)
همینطور که مشخص برای منابع انگلیسی با بیشتر از 3 نویسنده دیگران اضافه میشه ولی برای منابع فارسی بعد از نویسنده اول و همکاران اضافه نمیشه و همه رو کامل مینویسد.
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام وقت بخیر
احتمال دارد اسم نویسندگان فارسی را 2 عدد تشخیص دهد. چون معمولا در تنطیمات استایل تا 2 نویسنده را با & جدا می کند. مراجع فارسی که در اندنوت وارد کرده اید را بررسی کنید چند اسم نویسنده تشخیص می دهد. اسم ها زیر هم قرار می گیرند. در مشخصات رفرنس.